Referenser

 

Referenser_fullwidthCreativa gemenskapen strävar alltid efter att ge fullgod service och kvalitet på våra uppdrag. Det är ni som uppdragsgivare som möjliggör vår målsättning att kunna anställa människor som står långt från arbetsmarknaden. Bland våra många uppdragsgivare som på så sätt bidragit till samhällsnyttan återfinns bland annat: ABF Malmö, Malmö stad, Coompanion, MKB, Malmö mot Diskriminering, Glokala Folkhögskolan, Stena Fastigheter, Arena 305, Garaget, Teater Inc, Förintelsens Minnesdag i Malmö, KÖKET by CG, RSMH Malmö, Teater Sagohuset, privatpersoner med RUT-avdrag.

Några röster om Creativa Gemenskapen:

Jag har flera gånger fått hjälp med mat och fika från Creativa Gemenskapen, och varje gång fått riktigt bra service och naturligtvis också bra mat. Helheten, där servicen inte minst är en stor del, underlättar för att mötet eller vad det än varit som vi behövt hjälp med, ska bli så bra som möjligt. Gott och bra!
Anna Haraldsson Jensen, Relationsförvaltare, Stena Fastigheter Malmö AB

”Yngves 90-årsfest på Victoriahus blev en mycket lyckad tillställning! Trevliga lokaler, vackert dekorerat och framför allt FANTASTISKT GOD och vacker MAT i en helt underbar buffé!!! Servicen, omsorgen och omtänksamheten från er som ordnade detta är värd ALL UPPSKATTNING och RESPEKT!!!”

kommer att bli medlem o besöka er ofta o ta del av ert intressant o omväxlande kulturprogram! lycka till med er fortsatta verksamhet! med vänliga hälsningar N.N.

Jag hämtade Verksamhetsberättelsen för Malmö mot Diskriminering på tryckeriet i förra veckan och de såg supersnygga ut! Tack för det!!

Affischen till Förintelsens minnesdag funkar jättefint tycker jag! Och du lyckades verkligen korta ner texten och ändå få med det väsentliga. Snyggt!

Annonser