Lunch & Catering

catering_webbCreativa Gemenskapen erbjuder prisvärda luncher bestående av vällagad husmanskost. Kontakta oss om du är intresserad av att regelbundet äta på vår lunchrestaurang Victoriahus i centrala Malmö. De går förstås alldeles utmärkt att beställa lunch för avhämtning, eller organisera leverans vid större beställningar.

Ladda ner Victoriahus lunchmeny:  vecka 37-38

Behöver ni en trerättersmeny till firmafesten? Tårta till födelsedagen? Eller kaffe och smörgås till er utbildningsdag? Vi kan erbjuda det mesta i cateringväg och skräddarsyr gärna ett upplägg utifrån era önskemål. Ladda ner vår cateringmeny som pdf nedan.


Kontakt
Ewelina Perski, köksansvarig: 073  709 58 95
Rukiya Ismail, företagsutvecklare: 070 508 34 37
Du kan även maila till: catering@creativagemenskapen.com


cateringmeny_puffReferenser:

Yngves 90-årsfest på Victoriahus blev en mycket lyckad tillställning! Trevliga lokaler, vackert dekorerat och framför allt FANTASTISKT GOD och vacker MAT i en helt underbar buffé!!! Enkelt men jättefint upplagt och serverat och en makalös variation på de olika rätterna! Allt ifrån grön- och potatissallad, 4 eller 5 laxsidor som först såg ganska lika ut men överraskade stort med underbara olika smaker, läckert kallskuret med stor variation, stekta jättegoda korvar och en inte så stor men helt ljuvlig ostbricka. Vi var många som hade velat få med oss ”doggybags” hem! Det är redan 1½ månad sedan men minnet av den trevliga festen och den fantastiska buffén sitter fortfarande kvar, klart och starkt! Servicen, omsorgen och omtänksamheten från er som ordnade detta är värd ALL UPPSKATTNING och RESPEKT!!!


Uppdragsgivare:

Arena 305
ABF Malmö
Garaget
Coompanion


Annonser