Augusti på mötesplats Tuppen

Nu drar vi så smått igång höstprogrammet på mötesplats Tuppen, Tessins väg 10 i Malmö. Creativa Gemenskapen i samarbete med ABF Malmö arrangerar musik, föreläsningar och kultur i största allmänhet. Köket by CG står till förfogande med god mat och dryck. Välkomna till augusti.

spelman_pa_taket_Foto_Katja_ Tauberman

17 augusti 18.00: Malmö Opera hösten 2017
Sara Lehman presenterar höstens program på Malmö Opera.

 

 

cecialia_persson_bw31 augusti 15.00: Att tala med sin egen röst
Dialog mellan Maja Ekelöfs bok ”Rapport från en skurhink” och Cecilia Perssons ”Att bära sin egen kropp – en rapport”. Författaren och historikern Cecilia Persson är född 1967 och bosatt i Lund. Hon har gett ut ett flertal böcker och var under flera år kolumninst på Kommunalarbetaren och är nu kulturskribent på Mittmedia och Magasin Opulens.

Mae_West_PublicDomain31 augusti 18.00: vilka kvinnor!
Jürgen Lindeman och Birgitta Eriksson föreläser om kända och okända kvinnor ur historien. Gemensamt är att de alla hade inflytande, de var nyskapande och kontroversiella, och alla lämnade avtryck i historien. Det ryktas att vi denna kväll bland annat får oss lite till livs om Mae West.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s