Creativa på Insta

Instapuff_webb

Creativa Gemenskapen har blivit med Instagram. Förhoppningen är att kunna dela med oss ännu mer av vad som händer och sker inom våra verksamheter. Vi vill visa hur ett arbetsintegrerande socialt företag ter sig ”från golvet”, och vilken bredd och erfarenhet vi kan ståta med. Vi hoppas att så många som möjligt väljer att följa oss för att få spridda inblickar i våra skiftande arbetsdagar. Det kan vara högt eller lågt, glatt eller sammanbitet – men alltid med kooperativets grundteman, integration & socialt ansvar – som en resonansbotten. Välkommen med på turen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s