Talangfull kock sökes

A-chef-hat-clipart-wikiclipartSom kock på Creativa Gemenskapens restaurang på mötesplats Tuppen ansvarar du för en viktig del av våra gästers helhetsupplevelse. Vi ser att du är en erfaren kock som kan ansvara för inköp och planering av menyer, arbetsledning och att du har förståelse för målgruppen i arbetslaget. Du ska kunna handleda personer som kan ha varit långt ifrån arbetsmarknaden under många år. Vi välkomnar en trygg och prestigelös person som kan se allt förekommande arbete. Det är du och din skicklighet i yrket som skapar förutsättningarna för att våra gäster får ett positivt intryck av vår restaurangverksamhet.

Läs all information om jobbet här!

Sök jobbet senast16 juni 2017

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s