Jazzkvällar på Tuppen

Henning Munk & Plumperne gästar Mötesplats Tuppen den 7 april.

Det populäraste bandet i Skåne kommer från Danmark. Kom och njut av Henning Munk & Plumperne på Tuppens jazzkväll 7 april. Som medlem i Creativa Gemenskapen är entrén 100 kr (ord. pris 150 kr), mot uppvisande av medlemskort. Insläpp 19.00, musikstart kl. 19.30. För bordsbeställning: Tel. 040-34 39 93

”Orkesterleder Henning Munk Plum bliver i Dresden kaldt for den danske Sidney Bechet. Kun få behersker sopransaxofonen som han. Henning inspirerer med sin drivende sopransax og lejlighedsvis mesterlig håndterede klarinet enhver forsamling og leder uden GPS sit publikum igennem jazzens vidstrakte gadenet.

Han gør det med hjælp fra den banjospillende professor fra Lund i Sverige, Björn Ekman, som tilmed synger så fuglene dratter ned fra træernes grene af misundelse. Naturverket I Sverige har af denne grund udstedt spilleforbud I nærheden af høje træer.

Verdensmusikeren Mads Hyhne med Danmarks tredje-længste skæg har  beriget Københavns jazzliv gennem 25 år og bidrager til orgiet af vellyd med trombone til tiden; ingen nærmere præsentation er nødvendig.

Yderligere har vi Marc Davis på kontrabas; manden som har spillet med samtlige musikere i hele Verden. Han har på denne måde formået at gøre sig i Københavns Jazzliv i en menneskealder.  Sidst men ikke mindst har vi trommeslageren Henning Toxværd som stort set genhændigt opfandt jazzen for mange årtier siden – efter eget udsagn – med det første trommesæt der så dagens lys i jazzmiljøet. Skal man have festen til at lykkes, gæsterne til at danse, publikum til at gispe eller deltagerne til at juble er det Henning Munk & Plumperne man har brug for.” (saxat från bandets hemsida)

Henning Munk Plum; klarinett och saxofon, Björn Ekman; sång och G-banjo, Marc Davis; bas. Mads Hyhne: trombon, samt Henning Toxvaerd; trummor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s