On The Other Side: konsert på flyktingtema

David_Kristian

Missa inte detta. På torsdag 8/9 klockan 18.00 blir det konsert på Mötesplats Tuppen, Tessins väg 10, Malmö. Det är David Rovics (US) och Kristian von Svensson som ger en dubbelkonsert på flyktingtema.

David Rovics (US) turnerar kontinuerligt i fyra världsdelar och har av BBC jämförts med den agiterande trubadurlegenden Phil Ochs. Här hör vi honom avhandla flyktingsituationen idag och i historiska jämförelser utifrån sitt album ”On The Other Side”, som helt är vigt åt detta tema. Med sig har han malmömusikern Kristian ”von” Svensson som under vintern sätter upp en flyktingcabaré tillsammans med danska artister. Han ger här bl.a. exempel från denna kommande uppsättning.

FRI ENTRÉ.

Ett arrangemang av: Creativa Gemenskapen, ABF Malmö, Malmö stad

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s