Veckan som gick: Tack för i år!

Efter återbud och sjukdomar så avslutades veckan ändå i dur. På onsdagen fick vi en glittrande och livfull dansuppvisning av Black Diamond, och på torsdagen strömmade folk till grönytan vid Plaskdammen för att lyssna till Local Loco & The Idiots. Eftersom detta även var sista dagen för årets evenemang så passade Creativa Gemenskapen på att ha lite grillafton. Folk lät sig väl smaka av godsakerna och kunde gratulera varandra till ett bra genomfört jobb i sommar. Tack för att ni kom, och hoppas vi ses nästa sommar igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s