Veckan som gick: Povel Ramel och regn

Stefan Lindhe gjorde på tisdagen sin sista spelning vid Plaskdammen för den här sommaren. Lindhe lyckades frambåda solsken mellan skurarna just vid sitt framträdande, och betade av en massa sköna låtar av bland andra Olle Adolphson, Povel Ramel, Anna-Lena Löfgren och Johnny Cash. Publiken var förstås med på noterna och det nynnades hellre än bra lite varstans runt caféborden. Om Lindhe hade tur med solen så kan inte detsamma sägas gälla dansgruppen Black Diamond som skulle showa på onsdagen. Återigen föll absurda störtskurar regn just när de skulle uppträda, och det var tyvärr bara att ställa in. Nu håller hela Malmö tummarna för att det ska bli bättre väder onsdag 17 augusti kl. 17.30, då försöker vi en sista gång. Det bör även noteras att bullarna som säljs i Creativa Gemenskapens café smakar som kanelsmörad himmel.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s