Veckan som gick: Bluesgung och bejublad genremix

Musikveckan inleddes med Mud Kings på tisdagseftermiddagen, och ingen blev besviken. Det var bra gung i bluesen och bra blås i munspelet. Black Diamonds dansshow på onsdagen ställdes in pga ett ihärdigt regnande, men det kommer fler chanser (10/8 och 17/8 klockan 17.30). På torsdagen gav Gormogons ett bejublat framträdande när de rörde sig säkert mellan olika genrer och stämningar, och med en karismatisk sångare med en röst att avundas. Tyvärr blev det en dubbelbokning under torsdagskvällen och standup-punkten fick ofrivilligt utgå til fördel för Jörgen Åsling band, vi ber verkligen om ursäkt för detta. Veckan bjöd även på Ljugarbänk, stick- och språkcafé samt en hel del kaffedrickande och smaskande på Creativa Gemenskapens patenterat smaskiga chokladbollar. Nu, ny vecka, nya upplevelser. Program hittar du här!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s