Dagens tips onsdag

Om du besöker oss vid Plaskdammen i Folkets Park, så passa också på att kasta ett öga på odlingsträdgården precis bakom Creativa Gemenskapens scen och café. Blir du rastlös mellan programpunkterna, eller behöver en liten bensträckare efter att ha suttit och njutit fika för länge, så är det några minuters härlig inspiration. Fantasin har uppenbarligen inga gränser, och brist på krukor är aldrig en ursäkt för att inte sätta några plantor i jord. Men glöm inte att klockan 17.30 uppträder showgruppen Black Diamond, med tribal magdans med allt från indisk, spansk och turkisk musik till jazz och dubstep.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s