Veckor som gick: Lömskt minneskort och Fredrik Bernhardtz

Sedan senaste uppdateringen har det förstås hänt massor vid Plaskdammen i Folkets Park. Det har ljugits på ljugarbänk, spelats blues och dansats. Det har stickats, druckits kaffe och mumsats kakor. Tyvärr har uppdateringarna inte varit så frekventa som tänkt, och det ber vi om ursäkt för. Det har varit semestertider, och dessutom har ett minneskort till kameran varit på villovägar (små opålitliga rackare som har en förmåga att gömma sig så fort en behöver dem). Nå, nog med ursäktande. I torsdags föll saker iaf på plats och det blev lite dokumenterat från Fredrik Berhardtz spelning. Bra väder, bra med publik och en bra artist. Nu går vi in i augusti. Mer underhållning, caféhäng och musik väntar. Programmet för denna vecka finns att ladda ner här!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s