CGK Nyhetsbrev augusti

puff_nyhetsbrevVid det här laget borde alla medlemmar i Creativa Gemenskapen ha fått nyhetsbrevet för augusti i sin inkorg. Saknar du brevet så kan det bero på att du inte löst din medlemsavgift för 2016 och därför inte är uppdaterad i medlemsregistret. Annars kan du såklart läsa/ladda ner det här på hemsidan.  Här finns information om hur du tecknar/förnyar ditt medlemskap!

Vårt sommarprogram i samarbete med ABF Malmö håller på några veckor till vid Plaskdammen i Folkets Park. Program vecka för vecka hittar du HÄR! Det lutar också åt en händelserik höst, inte minst med fullspäckade torsdagsprogram på mötesplatsen Tuppen i Slottsstaden. Eller vad sägs om Peppe Eng, Ronnie Hellström, Showan Shattak, Rickard Söderberg, med flera, med flera.

Nästa nyhetsbrev beräknas landa i era inkorgar i slutet av augusti.

Allt gott!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s