Veckan som gick: Post midsommar & nederbörd

vattenEfter att midsommarfirandet passerat blev förra veckan vid Plaskdammen en något sparsmakad historia. Pga opålitligt väder, sjukdom och andra komplikationer tvingades vi tyvärr ställa in några programpunkter. Caféverksamheten tuffade dock trotsigt på obekymrat över vädrets makter, och det blev ytterligare ett antal decimeter stickat. Både Stefan Lindhe och J. Åsling Band tog sig an scenen, och det kreerades vackra ting i workshopen för Decoupage. Gott så. Nu håller vi tummarna för lite bättre väder och ger oss in i vecka 27 med ny energi. Veckans program kan du ladda ner här!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s