Elektrolördagen inställd

InstalltElektroVi måste tyvärr meddela att lördagens planerade elektroevenemang vid Plaskdammen är inställt och att även caféet kommer hålla stängt. Sjukdom och synnerligen opålitligt väder har satt käppar i hjulet. Men misströsta inte, vi är tillbaka igen på tisdag, och då finns det möjlighet till dubbel dos musik; country med  Tezz kl. 17.30 och en mix av poesi/musik med Obalans kl. 18.30. Tills dess får ni hålla till godo med följande video av Kromatism, som var ett av de band som skulle uppträtt imorgon. Ses nästa vecka!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s