Veckan som gick: Sprakande dans och ljuv musik

Veckan började i kreativitetens tecken, med språkcafé och Decoupage på tisdagen. Dagen därpå ökade tempot, med raska fingrar på stickcafét och ett svettigt danspass med Vai! Dance & Art. Trots att Creativa Gemenskapens utsände pressfotograf inte deltog i dansen så steg pulsen bara av åsynen. Den stora anslagstavlan fick ett lyft med glada färger, samtidigt som barnens plaskdamm tillfälligt spärrades av pga förorenat vatten. Så mycket mer dramatik bjöd inte veckan på, men däremot en torsdag där Sorgenfri spelade bitterljuv musik för en publik som såg ut att stortrivas i solen. Under eftermiddagen fanns även RSMH (Riksförbundet för Social och Mental Hälsa) på plats för att informera om sin verksamhet. Som avslutning på veckan blev det stand-up innan caféboden slog igen och midsommarhelgen fick ta över.

Denna här veckan bjuder på en hel del musik, inte minst väntar en häftig lördag med elektroniska förtecken. Hela veckans program hittar du här!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s