Veckan som gick: Regn och boksläpp

Creativa Gemenskapen och ABFs sommarprogram vid Plaskdammen i Folkets Park började lite knackigt; hällande regn på premiärtisdagen och brist på el i caféboden. En av de första cafégästerna var för övrigt en gräsand som fått vittring på Creativa Gemenskapens godsaker. Sedan tog dock veckan fart med Språk- och Stickcafé, Stefan Lindhe som trakterade sin gitarr, och det bjöds på sjukt bra teater med Psykbryt på onsdagen.

Veckan fick en sprakande avslutning på fredagen med boksläpp på Brändan inför storpublik. ”Alla” var där och det var många glada möten inne i dansrotundan dit vi flyttade eventet pga regnrisken. Störst och varmaste applåder fick förstås gänget som initierat och medverkar i boken ”Vill du gå i mina gamla skor?” Böcker signerades, buffén mumsades och mellan talen underhöll Svetlana Orlova och Davis Sarosi med smäktande toner. Missade du släppfesten så finns boken att köpa på ABF och kostar 50 kronor.

Nu tar vi oss an en ny fullspäckad vecka med dans, musik, språk, tyg, kaffe, glass och andra glädjeämnen. Veckans program hittar du här!

Varmt välkomna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s