Nu är det nära!

6bubblor

På tisdag är det äntligen dags för Creativa Gemenskapen att slå upp portarna till caféet och scenen i Folkets Park. Tisdagar till lördagar fram till den 18 augusti huserar vi invid Plaskdammen i parkens södra del. Program kan du ladda ner här!

Arrangörsgruppen jobbar för högtryck in i det sista för att ni besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt. Arbetsscheman, nycklar, kylar, frysar, bänkar, bord, bakverk, kaffemaskiner, artistkontakter, dansmattor, marknadsföringsmaterial, mixerbord, och inte minst frågan om vilken solskyddsfaktor som lämpar sig bäst under sommarens varmaste månader. Det är mycket som ska koordineras och klaffa vid ett sånt här arrangemang.

Skulle något mot förmodan inte klaffar så gör vi vårt bästa för att informera om inställda event eller annat här på hemsidan och på vår facebooksida. Vi siktar också på att dokumentera en hel del av aktiviteterna, och varje måndag lägga upp en sammanfattning av veckan som gick.

Allt gott, vi ses på tisdag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s